Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Поръчките се обработват в рамките на 2 дни след потвърждаването им чрез електронна поща (e-mail) до КЛИЕНТА. В случай, че избран от вас продукт в момента липсва, ще ви информираме за тази ситуация чрез e-mail. Можете да изберете дали да забавим поръчката ви до получаване на продукта в нашият склад, да поискате друг продукт, да изпратим една част от поръчката или да откажете поръчката. При всички случаи ние ще ви уведомим чрез e-mail.

Доставката за България се осъществява чрез куриерска фирма Спиди.

Размерът на таксата за доставка се определя по два критерия – тегло на пратката в опаковано състояниe и населеното място, за което пътува. Поръчаните стоки се доставят спрямо наложените практики от локалните пощенски служби. Всички наши пратки са препоръчани и при получаването им ние получаваме известие за доставка. Ако пратката не бъде доставена навреме, моля свържете се с нас и ние ще я проследим. В случай, че пратката не се получи и не се намери, ние ще ви изпратим друг колет със същото съдържание или ще ви върнем парите. Ако пратката Ви е повредена, се свържете възможно най-скоро с нас.

Препоръчваме Ви: ако забележите нещо нередно по пакета при доставката, моля разопаковайте го в присъствието на куриера и ако установите някакви щети – откажете доставката.

Освен ако не съществува изрична договорка с КЛИЕНТА, ние не поемаме отговорност за рискове, свързани с продуктите и услугите, след предаването им в пощенската станция или куриерската фирма.

Ние ще опаковаме подобаващо продуктите и услугите и ще осигурим предаването на придружаващите го документи.

Доставката се счита за изпълнена, когато е налице подпис на КЛИЕНТА при получаване на документа за транспорт, доставен от куриера.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез:

  • Наложен платеж – Плащане при доставка на куриера
    При доставка на стоката, плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. geographicalnorway.bg поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.